KARMA KITCHEN

Ce zi uimitoare am avut la Karma Kitchen! Vrem să mulțumim tuturor celor care au decis să-și petreacă sâmbătă dimineața cu noi la Culinaryon, în numele bunătății.

Echipele de decorare și de întâmpinare au fost primele care au venit, foarte devreme, și au ajutat la stabilirea ultimelor detalii. Am avut un plus de energie datorită sucurilor primite de la SLooP - O smuticeala buna. Celelalte echipe și oaspeții noștri au sosit la ora 11:00 și am început cu toții să gătim Am făcut cele mai lungi paste facute vreodată!

Așa cum veți vedea din imaginile noastre, am avut nevoie de toată lumea pentru a o susține. După ce am gătit și am mâncat pastele delicioase, ne-am bucurat de o inghetată uimitoare de la Siviero Maria România. În acest moment, Echipa de curățare a intrat în acțiune și a curățat stațiile de gătit, a șters podelele și a curățat practic pentru a părăsi locul așa cum am l-am găsit.

Cu banii pe care i-am strâns, îi vom aduce pe copiii dintr-un centru de plasament din sectorul 5, La culinaryOn, pentru a se distra și mânca la CulinaryON. Vă mulțumim că ați participat la acest eveniment și abia așteptăm să vă vedem la următoarea ediție de Karma Kitchen.