RETREAT PENTRU EDUCATORI

Primul retreat al educatorilor a reunit 20 de persoane care doreau să afle mai multe despre factorii de stres și instrumentele de rezistență la stres atunci când vine vorba de educație și bunăstarea lor personală.

Am lucrat pentru a ne identifica stresorii și a înțelege știința din spatele modului în care corpurile noastre răspund la stres și cum putem reveni în Zona Verde, unde ne simțim mai relaxați, concentrați și gata să ne folosim resursele interioare.

Îngrijirea de sine a fost, de asemenea, un subiect important și de a învăța cum să ne luăm timp pentru a răspunde propriilor noastre nevoi, astfel încât să fim mai capabili să abordăm nevoile studenților noștri, pentru a conștientiza și a stapani strategiile pe care le folosim zilnic.

Deliciosul meniu vegetarian, briza de vară lângă mare, momentele liniștite și conexiunile frumoase care s-au format între noi, au transformat acest retreat într-o oază reală de bine, după un an întreg de învățătură care a fost extrem de provocator cât și de plin de satisfacții.

Așteptăm cu nerăbdare următoarul nostru retreat în octombrie!